Lovitură totală pentru Max Verstappen! Omul care l-a făcut campion pleacă de la echipă. Anunţul este oficial

Lovitură totală pentru Max Verstappen! Omul care l-a făcut campion pleacă de la echipă. Anunţul este oficial. Olandezul zburător suferă o pierdere importantă, după ce a abandonat în Australia.

Pierdere uriaşă pentru Max Verstappen. Un om important de la Red Bull Racing şi-a anunţat plecarea. Era un apropiat al campionului şi acum a decis să părăsească echipa.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Este vorba despre Lee Stevenson, care era mecanicul șef al monopostului lui Max Verstappen. Acesta a anunțat faptul că va schimba echipa, începând cu săptămâna viitoare.

Această veste vine astfel ca o lovitură pentru Red Bull Racing. Asta după zvonurile conform cărora Max Verstappen ar lua în calcul o plecare de la echipă, în viitorul apropiat. „Nu veți mai vedea postări de la mine de la Red Bull, pentru că astăzi este ultima mea zi.Au fost 18 ani extraordinari și toate lucrurile pe care am reușit să le realizez aici cu echipa au fost absolut incredibile. De la lucrul la prima mașină, RB2, și apoi RB16B și, evident, RB19.

A fost o călătorie incredibilă. Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor de aici, a fost o perioadă minunată pe care am avut-o.În 2006, când am început, nu m-am gândit niciodată că vom câștiga curse, că vom obține pole-uri, că vom câștiga campionate, dar am reușit să facem toate acestea și a fost pur și simplu uimitor.

Capitolul următor începe luni, când zbor în Japonia pentru a începe lucrul cu noua mea echipă. Va fi o provocare masivă, dar pentru care sunt pregătit”, a anunțat Stevenson, pe Instagram.

Acesta a petrecut 18 ani la Red Bull, timp în care a contribuit la 6 titlrri mondiale la constructori, dar și la alte 7 titluri la piloți. 3 dintre acestea au fost câștigate de Max Verstappen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed