Lovitură totală pentru Max Verstappen! Ce a păţit olandezul zburător. Campionul din Formula 1, dat de gol de un prieten

Lovitură totală pentru Max Verstappen! S-a aflat ce a păţit olandezul zburător. Campionul din Formula 1, dat de gol de un prieten. Ar putea rămâne fără permis de conducere după ultima sa escapadă.

Max Verstappen trece prin clipe grele în afara circuitelor de Formula 1. Pilotul Red Bull Racing a comis-o grav.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Dublul campion mondial de Formula 1, Max Verstappen a fost văzut, într-o înregistrare video publicată sâmbătă pe Instagram. Spuer campionul olandez conducea cu peste 120 km/h, în loc de 90 km/h. Asta s-a întâmplat într-un tunel de pe autostrada A8, în apropiere de Nisa.

Videoclipul, postat sâmbătă pe Instagram, a devenit viral. În el se vede cum Verstappen, la bordul maşinii sale Aston Martin Valkyrie, în tunelul Canta-Galet, pe autostrada de ocolire Nisa-Nord, pe A8, potrivit Nice-Matin şi France Bleu Côte-d’Azur, circulă cu 124 km/h în loc de 90, cât este permis.

Înregistrarea video a fost postată de Mark Cox, un prieten al olandezului, dublu campion mondial de Formula 1 şi rezident la Monaco. Pilotul Red Bull Racing pare să fi comis mai multe încălcări ale codului rutier. Poartă căşti pe urechi, conduce pe banda din stânga şi ţine volanul cu o singură mână.

„Videoclipurile postate pe reţelele de socializare sunt verificate de o unitate specializată a jandarmeriei naţionale, care poate fi chemată la faţa locului. În zonă există un radar de viteză, deci este posibil ca şoferul să fi fost văzut”, conform France Bleu.

Campionatul de Formula 1 se reia duminică, la Zandvoort, pentru Marele Premiu al Olandei. Cu 314 puncte, Verstappen, câştigător a 10 GP-uri în acest sezon, dintre care opt la rând, conduce detaşat în clasamentul piloţilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed