Lovitură totală pentru Max Verstappen! Ce a păţit campionul mondial de la Red Bull Racing. Pilotul de Formula 1 s-a enervat cumplit

Lovitură totală pentru Max Verstappen! S-a aflat de a păţit campionul mondial de la Red Bull Racing. Pilotul de Formula 1 s-a enervat cumplit. Omul care domină, de 3 ani, Marele Circ a păţit-o.

Max Verstappen nu a putut închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Totul s-a întâmplat pentru că Max Verstappen a fost considerat prea tânăr pentru puternicul model. Firma de închirieri auto a confirmat informaţia, conform The Sun. Olandezul zburător a câştigat al treilea titlu consecutiv de campion mondial în 2023. Nu are totuşi experienţă în opinia unei companii de închirieri auto. Pilotul olandez nu a primit autorizaţie pentru a închiria un Mercedes AMG GT în timpul unei călătorii recente în Portugalia.

Ajuns pe aeroportul din Faro, Verstappen a fost nevoit să respecte regulile atunci când a făcut rezervarea. Firma Sixt a impus o limită de vârstă, 30 de ani, pentru închirierea Mercedes-ului AMG GT. „Angajaţii partenerului nostru franciză din Portugalia au respectat pur şi simplu regulile stabilite din motive de asigurare”, a precizat Sixt pentru presa britanică.

Max Verstappen a avut parte de un mic tratament special atunci când a primit un alt model de top, BMW Seria 5. Chiar dacă mai puţin puternic decât cel pe care îl alesese iniţial. Însoţit de mai mulţi prieteni, pilotul Red Bull Racing a rezervat circuitul auto Autodromo Internacional do Algarve.

„Desigur, nu există niciun dubiu cu privire la abilităţile sale de conducere şi la experienţa pe care o are cu maşini puternice”, a conchis Sixt despre pilotul care a obţinut 19 victorii în Formula 1 în 2023. „Începând de astăzi, el poate închiria oricând maşina pe care o doreşte de la noi”, mai spun cei de la companie.

După şederea sa în Portugalia, Max Verstappen a plecat în Brazilia pentru a participa la nunta lui Nelson Piquet Jr. Următorul sezon de Formula 1 începe la sfârşitul lunii februarie, cu Marele Premiu al Bahrainului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed