Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirea care îl pune la pământ. Ce a putut spune propriul său fiu

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf! Este dezvăluirea care îl pune la pământ pe antrenor. S-a aflat ce a putut spune propriul său fiu. Puştiul Bebeto, băiatul pe care Reghe îl are cu Anamaria Prodan s-a dezlănţuit.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt la cuţite. Chiar dacă au divorţat, scandalul continuă.

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf!

Acum, Laurenţiu Reghecampf este făcut praf chiar de către propriul său fiu. Bebeto, cel care a rămas cu Anamaria Prodan, îl face praf pe tehnician. Puştiul s-a dezlănţuit pur şi simplu.

În exclusivitate pentru Sportbull.ro, Bebeto a avut o reacţie dură la adresa propriului tată. Îi spune pe nume şi îl acuză de faptul că şi-ar fi bătut joc şi de primul său băiat, Luca. Mai mult, Bebeto o atacă şi pe actuala parteneră de viaţă a lui Reghe, Corina Caciuc. „Reghe aşa a făcut şi cu primul lui băiat, cu Luca. A plecat şi a uitat de el 10 ani!

Tot mama l-a luat lângă noi, în Dubai. Tot mama i-a trimis mereu ce a avut nevoie când stătea în Germania. Reghecampf nici nu știa dacă trăiește sau nu. Dacă era după Reghecampf nu mai știa nici cum arată Luca. Acum și-a bătut joc de el și s-a folosit sa-și ascundă amanta în spatele lui! Să-i fie rușine. Oricum, râde toată țara de el și de amanta lui.

Eu am învățat de la mama că un bărbat trebuie să aibă mândrie și demnitate. Nu poți sa iei lângă tine așa ceva și să te și mândrești cu așa ceva. Când îți cunosc și pe fată şi pe a doua amantă, toţi bărbații tu nu mai exiști ca bărbat. L am văzut în Podcast cum zicea că el nu cere buletinul femeilor când le întâlnește.

Trebuia să ceara că poate îi venea mintea la cap și nu ajungea așa. Dar așa e el și de asta poate nu vine să mă vadă sau să ne vadă că îi e foarte rușine de toți. Până o să moara o să stea doar cu capul în jos în faţa tuturor bărbaților de peste tot. Să-i fie Rușine pentru tot ce ne-a făcut nu numai acum. Mereu. O să ajungă foarte rău, veţi vedea”, a declarat Reghe Jr.

Puştiul tocmai a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist la categoria de 14 ani, la Braşov la Gala Campionilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed