Lovitură totală pentru Ilie Năstase! Fostul jucător, amenințat direct. Sancțiuni fără precedent

Ilie Năstase a comis-o din nou. A fost prins beat la volan. A rămas fără permis pentru 90 de zile și a plătit o amendă. După ultima ispravă a lui Nasty, Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, a reacționat. Asta în condițiile în care Ilie Năstase este general maior în retragere.

„O să am o discuție cu colegii mei de la minister despre asta, dar la acest moment vă spun sincer că nu m-a preocupat. Maniera în care domnia sa a devenit general este o manieră discutabilă, care poate suferi discuții sau poate suferi analize.

Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord, în schimb, cu comportamentul.

Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru niciun om un astfel de comportament.

Probabil că, în maniera în care analizăm lucrurile, putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru” a spus Angel Tîlvăr, conform Digi 24.ro.

Ilie Năstase, anunț după ce a fost prins băut la volan

Ilie Năstase pare decis să plece definitiv din România.

„Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. (…) Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta. De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?”, a spus Năstase.

Fostul lider mondial a avut și un derapaj grosolan la adresa unei jurnaliste care l-a enervat cu întrebările puse.

„Jurnalistă: Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?
Ilie Năstase: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”, a fost dialogul celor doi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed