Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Tricolorul riscă să rămână fără echipă. Anunţ devastator primit de Edi Iordănescu

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Tricolorul riscă să rămână fără echipă. Anunţ devastator primit de Edi Iordănescu. Sunt dezvăluiri extrem de grave despre mijlocaşul împrumutat la Alaves.

Ianis Hagi are mari probleme. Alaves nu-l mai vrea, dar nici echipa de care aparţine, Rangers, pare că nu-l va primi înapoi.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi are un viitor incert în momentul de față. Internaționalul român nu știe unde va evolua în sezonul următor. N-a jucat nimic nici la Alaves, echipă unde a fost împrumutat de la Rangers.

După ce au notat că Rangers nu este încântată de revenirea lui Ianis Hagi în această vară, scoțienii au mai făcut un anunț îngrijorător pentru fotbalist. Aceștia au transmis că nici Deportivo Alaves nu este tentată să-l păstreze și din sezonul următor pe român, după parcursul din stagiunea curentă, conform rangersnews.uk.

„Există îndoieli majore că Alaves va dori să-l semneze pe jucător. De asemenea, Rangers pare să fi luat o decizie, astfel că va fi interesant de văzut cum decurg următoarele luni și vara pentru tânărul de 25 de ani”, au notat scoțienii.

Nici Edi Iordănescu pare că nu-l mai vrea la naţională pe Ianis. Selecţionerul a spus clar. Jucătorii care nu evoluează la echipele de club nu vor prinde EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed