Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Dezvăluirile care îl vor enerva pe Edi Iordănescu

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Dezvăluirile care îl vor enerva pe Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a dezamăgit şi la Alaves, echipă care l-a împrumutat de la Rangers.

Ianis Hagi nu se mai regăseşte nici la Alaves. Împrumutat în La Liga pentru a-şi relansa cariera, tricolorul nu prea mai prinde echipa.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Adus cu mult entuziasm de Alaves, Ianis Hagi nu a reușit să devină titular. Mai mult, este uitat pe banca de rezerve aproape în fiecare meci. Situația românului a fost analizată de scoțieni. Aceștia sunt convinși că mutarea în La Liga nu a fost deloc una inspirată pentru internaționalul român.

„17 minute în ultimele 6 meciuri din La Liga pentru Ianis Hagi. Din păcate, un eșec al unui împrumut prin care a avut șansa să-și revitalizeze cariera. Ce urmează pentru el?”, au notat cei de la The Rangers Journal.

20 meciuri, două goluri și o pasă de gol reprezintă cifrele lui Ianis la Alaves. Pus să compare presiunea resimțită la cele două formații, internaționalul român a recunoscut că în Scoția a fost mult mai greu, asta deoarece nimeni nu concepea pași greșiți din partea lui Rangers.

„Nu am simțit presiunea retrogradării, chiar dacă Alaves a promovat. Suntem bine acum, în primele 12 din Spania. Nu simt o anumită presiune. Până acum am fost la echipe care s-au luptat pentru trofee, pentru campionat.

Presiunea de acolo este inimaginabilă. La Rangers, 3 ani și jumătate. Când câștigi e ceva normal. Câștigi 50 de emciuri, apoi pierzi două meciuri și poți pierde totul, este un sezon ratat. Presiunea de a te lupta la trofee nu se poate compara cu nimic”, a spus Ianis Hagi, pentru Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed