Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are loc nici la Rangers. Scoţienii i-au decis soarta deja

Viitorul lui Ianis Hagi este nesigur. Fiul legendarului Gică Hagi pare se că nu mai are loc nici la Rangers, asta după ce îi va expira împrumutul la Deportivo Alaves. Scoțienii au spus clar care va fi soarta tricolorului.

Ianis Hagi se află sub formă de împrumut la Alaves, echipă din prima ligă a Spaniei, până la finalul acestui sezon, după care se întoarce la Rangers.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Se pare că Ianis Hagi poate rămâne fără viitor și la Rangers. Jurnaliștii de la DailyRecord informează că tehnicianul echipei scoțiene se gândește să îl cedeze, din nou, pe mijlocaș.

Sursa menționată scrie că, Philip Clement intenționează să urmărească evoluția lui Ianis la câteva antrenamente din noul sezon, după care va lua o decizie.

”Este ușor de uitat că românul este încă jucătorul lui Rangers. O lungă perioadă de pauză din cauza unei accidentări, a fost urmată de un împrumut pe un sezon la Alaves, unde nu prea a prins minute.

A fost în mod constant legat de o mutare la Galatasaray pentru a călca pe urmele tatălui său. În ciuda negărilor celor de pe Ibrox, pare inevitabil că acesta ar putea pleca. Momentul va depinde de decizia lui Clement, care o să spună dacă îi place ceea ce vede la Hagi atunci când se va întoarce la vară”, notează sursa citată.

Mijlocașul ofensiv se află legitimat la Rangers de patru sezoane jumătate. Contractul acestuia mai este valabil până în vara lui 2025. Ianis Hagi are o cotă de 2.5 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed