Lovitură totală pentru Gigi Becali! Un fost stelist l-a făcut praf în direct: ‘Nu e nimic de zis’

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Un fost stelist l-a făcut praf în direct. Cuvintele tehnicianului îl vor enerva la culme pe latifundiarul din Pipera. S-a aflat ce l-a enervat pe fostul căpitan al celor de la FCSB.

Alexandru Bourceanu nu îl iartă pe Gigi Becali! Afirmaţiile latifundiarului din Pipera l-au supărat pe fostul mijlocaş.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali l-a lăudat pe Adrian Șut după ultimele prestații. În culmea fericirii, patronul FCSB a făcut o comparație care nu a trecut neobservată de către Alexandru Bourceanu. A spus că Șut ar fi mai bun decât Pintilii.

Omul de afaceri i-a atras atenția lui Edi Iordănescu cu privire la decizia selecționerului de a  nu-l convoca la echipa națională.

„Nu știu acolo (n.r. la echipa națională). Eu dacă nu îl am pe Șut nu am încredere într-o echipă, dacă nu e Șut. Eu pe Șut nu-l vând pe toți banii, până se termină campionatul. Fără creier nu poți câștiga. Nu mizez pe echipa națională fără Șut.

Fără Șut nu se poate. Edi, săracul, e băiat bun, dar nu prea se pricepe la mijlocași. Se pricepe la toate, dar la mijlocași, la închizători nu prea știe. Nu am avut niciun închizător ca Șut niciodată în viața mea.

De când sunt eu în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut. (n.r. Pintilii, Bourceanu) Niciunul dintre ei nu se compară cu Șut. Erau agresivi, erau cutare. Asta e tot.

Agresivitate, vede jocul, pasează, urcă, face presing avansat. Probabil Edi nu are ochi pentru el” a declarat Becali.

Boureanu a reacționat în urma spuselor patronului FCSB. Fostul jucător al vicecampioanei a fost surprins de afirmațiile latifundiarului.

”E o chestie pe care am auzit-o. Nu e nimic de zis. Șut e un jucător bun, sper să nu se accidenteze. Probabil că va juca bine la FCSB și va face și pasul afară. În rest, comparațiile de genul ăsta nu văd să-și aibă sensul” a transmis Bourceanu, potrivit as.ro.

FCSB antrenată de către Bourceanu?!

Fosta vedetă de la FCSB nu a exclus posibilitatea unei colaborări cu roș-albaștrii în viitor.

”Da. Aş fi dispus să încep la FCSB. Ce spun oamenii, e problema lor. Am zis că nu am de ce să mă mai mint pe mine. Dacă te minţi pe tine, e chiar trist. Suporterul înfocat merge dimineaţa la muncă şi îşi aşteaptă banii la finalul zilei şi aşteaptă ca antrenorul să muncească gratis. În primul rând, toţi muncim pentru bani. Eu ştiu care este rolul meu ca antrenor. Când jucătorii au o problemă, eu trebuie să vin cu o soluţie. Atâta timp cât ei se descurcă, eu stau pe bancă.

Nu ţip la ei, nu îi înjur, stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au o problemă, eu sunt acolo să le ofer suport. Atâta timp cât jucătorii se descurcă pe teren, eu stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au probleme, ultimul lucru pe care un antrenor ar trebui să îl facă ar fi să îi înjure şi să le spună că sunt proşti!” a relevat Bourceanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed