Lovitură totală pentru Gigi Becali! Jucătorul nu mai vine la FCSB. Şefii clubului nu vor să-i dea drumul

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Jucătorul pe care și-l dorea nu mai vine la FCSB. Şefii clubului nu vor să-i dea drumul, deși patronul roș-albaștrilor era aproape sigur că va face transferul.

Gigi Becali îl vrea pe Alex Chipciu la FCSB. În presă s-a vehiculat că este aproape rezolvată situația cu jucătorul ardelenilor dar se pare că totul a căpătat alt sens. Președintele „șepcilor roșii” infirmă plecarea căpitanului.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Alexandru Chipciu mai are un an de contract cu U Cluj, iar oficialii echipei au spus că va rămâne în continuare la ei. Becali a afirmat că are nevoie de un jucător cu experiență și îl are pe lista de transferuri pe Chipciu.

Anunțul făcut de Radu Constantea a venit ca o lovitură pe conducerea FCSB-ului. Acesta a declarat că jucătorul nu și-a exprimat dorința de a pleca la campioana României.

”Da (n.r rămâne)! Mai are un an de contract. Este căpitanul nostru şi va rămâne la Universitatea Cluj.
Am văzut că au fost dezbateri despre o posibilă plecare la FCSB. Azi am avut două discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia să plece”, a spus Radu Constantea, la primasport.ro.

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul antrenorului Ioan Ovidiu Sabău! Preşedintele echipei ardelene, a vorbit deschis despre situaţia tehnicianului. Totodată, Radu Constantea a anunțat că va avea o discuție, pentru a stabili tactica echipei, pentru următorul sezon.

„N-a fost un meci extrem de intens pentru noi. Am fost la un meci de cupele europene. Greu pentru noi, dar suntem mulţumiţi, în proprortie de 80-90% a fost un sezon reuşit. Din păcate, am ajuns de trei ori în momente importante, dar n-am reuşit să le fructificăm.

Ăsta e fotbalul, face parte din acest sport frumos pe care-l iubim cu toţii. Ne dă nişte emoţii pe care cred că doar cu fotbalul le putem trăi. Din păcate, pentru noi finalul n-a fost fericit.

Ne gândeam că vom reuşi să participăm în cupele europene. Până la urmă, nu poţi fi sigur niciodată. Au ratat jucători foarte mari în istoria fotbalului, se întâmplă. (n.r. Dacă a discutat cu Ioan-Ovidiu Sabău) Scurt, după meci.

Urmează să ne vedem, să facem o analiză şi să discutăm despre noul sezon. Am şi declarat în ultima lună. Nici nu s-a pus problema că nu va continua. Avea contract din august 2023 pe două sezoane. Nu s-a pus niciodată problema la club că Neluţu să nu continue”, a spus Radu Constantea, la fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed