S-a decis soarta lui Alexandru Chipciu! Dezvăluiri despre mutarea jucătorului la FCSB. Totul a devenit public

Radu Constanțea, președintele celor de la Universitatea Cluj, a dezbătut subiectul transferului lui Alexandru Chipciu, mijlocașul ”șepcilor roșii”, dorit cu ardoare de către Gigi Becali la FCSB.

Chipciu se află pe lista de potențiale transferuri ale FCSB-ului, mai ales că patronul grupării din Capitală dorește să construiască un lot puternic, demn de preliminariile UEFA Champions League. Chiar și în acest context, există un detaliu care l-ar putea face pe Gigi Becali să se răzgândească.

S-a decis soarta lui Alexandru Chipciu!

Gigi Becali nu dorește să achite o sumă prea mare în schimbul serviciilor mijlocașului care a ajuns, de curând, la vârsta de 35 de ani.

Radu Constanțea a admis că vor exista, în viitorul foarte apropiat, anumite discuții cu Chipciu, în vederea unei eventuale despărțiri.

Viitorul mijlocașului va fi stabilit după partida directă cu CSU Craiova, care reprezintă finala barajului pentru preliminariile Conference League.

„Mai avem un meci de disputat duminică. Nu discutăm despre transferuri. Cu Daniel Popa am făcut o excepție. Pentru că el oricum nu putea să participe la jocul din weekend, are probleme musculare.

Alex mai are contract un an de zile. Nu am discutat cu el despre o posibilă plecare a lui la FCSB. Dacă va exista această dorință a lui, vom discuta după meciul de la Craiova!”, a spus, potrivit playsport.ro, președintele clujenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed