Lovitură totală pentru Gigi Becali! Jucătorul care o va refuza pe FCSB. Florin Prunea face dezvăluirea momentului

Lovitură totală pentru finanțatorul Gigi Becali! Jucătorul care o va refuza pe FCSB dacă va avea loc un posibil transfer. Fostul portar, Florin Prunea face dezvăluirea momentului despre viitorul unui fotbalist.

Gigi Becali a transferat doar doi jucători până în acest moment la FCSB. În continuare se așteptă răspunsul celor de la Fiorentina în ceea ce privește mutarea lui Louis Munteanu, atacantul dorit la campioana României.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Fost portar, Florin Prunea a vorbit despre echipa la care s-ar potrivi Louis Munteanu. FCSB şi Rapid sunt echipele din Superliga, care şi-au arătat interesul pentru atacantul de 21 de ani ce aparţine de Fiorentina.

Munteanu a intrat în ultimul an de contract cu formaţia din Serie A, iar viitorul său este în continuare incert.

Becali a făcut deja o ofertă pentru atacant și a oferit de 1,2 milioane de euro. Acum aşteaptă un răspuns din partea italienilor. Oficialii celor de la Rapid nu şi-au mai exprimat intenţiile în public, după declaraţiile făcute de Dan Şucu.

Prunea consideră că Munteanu s-ar plia mai bine în echipa giuleștenilor și le-a transmis să facă tot posibilul să îl ia, mai ales dacă Rrahmani va pleci. Atacantul a jucat sezonul trecut la Farul Constanţa, sub formă de împrumut.

„Îl văd mai degrabă la Rapid. E un jucător care vrea un anumit confort. Și la FCSB, și la Rapid e presiune, dar Rapid e un altfel de club, acolo nu e Gigi Becali. Eu aș face tot ce ține de mine să-l iau la Rapid, dacă pleacă Rrahmani”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

FCSB va juca în iulie preliminariile Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed