Lovitură totală pentru Gigi Becali! Este obligat să achite o suma uriașă. Și FCSB a încasat-o grav

Gigi Becali este obligat să achite o suma uriașă, după ce patronul roș-albaștrilor a fost dur sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică, în contextul declarațiilor sexiste expuse la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Gigi Becali a fost amendat cu suma de 50.0000 de lei și a primit o suspendare de 6 luni! Nici FCSB n-a scăpat.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Verdictul a venit în urma sesizării lui Radu Vișan, secretar general al Federației Române de Fotbal. Cazul a fost judecat de către Comisie pe data de 26 martie.

Omul de afaceri din Pipera a primit trei amenzi, două în valoare de 10.000 de lei și una în valoare de 50.000 de lei, alături de o suspendare valabilă jumătate de an. Conform regulamentului, Becali va fi obligat să achite sancțiunea cea mai gravă, și anume plata sumei de 50.000 de euro, dar și executarea suspendării pe toată perioada impusă.

De asemenea, și clubul FCSB a fost amendat cu suma de 5000 lei.

”În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei

În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei!”, se arată în decizia Comisiei.

Motivul suspendării patronului FCSB

La scurt timp după ce FCSB s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, 3-2, Gigi Becali a criticat dur arbitrajul partidei și a învinovățit-o pe Cristina Trandafir, aflată în camera VAR.

Patronul vicecampioanei a dat startul unei serii de derapaje sexiste la adresa tinerei.

”Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia…

Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea… Dacă ea avea inteligență… Dar, femeie… Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele. Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj!”, a declarat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed