Lovitură totală pentru Gigi Becali! Duşmanul latifundiarului din Pipera, mutare uluitoare. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Duşmanul latifundiarului din Pipera, mutare uluitoare. A asigurat rivalilor marca Steaua până în anul 2033. Omul cu banii de la FCSB nu mai are nicio şansă.

Gigi Becali, distrus de către Florin Talpan! Juristul nu s-a abținut. Serviciu imens făcut pentru CSA Steaua.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Marca Steaua București a fost reînnoită la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) până în anul 2033, conform Glasul Armatei! Florin Talpan s-a asigurat că stema deținută, în prezent, de către Clubul Sportiv al Armatei, va rămâne de neatins încă 10 ani, o mișcare greu de digerat pentru oficialii FCSB.

Potrivit Legii nr. 84/1998, “înregistrarea unei mărci poate fi reînnoită la împlinirea fiecărui termen de 10 ani”. Astfel, juristul a depus o cerere de la OSIM, care a admis, într-un final, reînnoirea mărcii Steaua București.

Prin urmare, CSA Steaua rămâne titularul mărcii, primind, de altfel, și un certificat de reînnoire.

FCSB a solicitat anularea mărcii Steaua

Vicecampioana a cerut în instanță să i se recunoască faptul că este deținătoarea de drept a palmaresului din perioada 2003-2007. Cererea a fost respinsă, iar FCSB a făcut apel la decizie.

FCSB a solicitat anularea mărcii Steaua, iar procesul a fost amânat deja de 3 ori. Curtea de Apel va decide sentința finală pe data de 6 martie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed