Lovitură totală pentru Gigi Becali! Dezvăluirea care îl pune la pământ pe şeful de la FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu are nicio şansă

Gigi Becali se concentrează pe calificarea în grupele Champions League, la scurt timp după ce FCSB a fost declarată campioană a României! Patronul grupării roș-albastre a semnalat viitoare investiții semnificative la nivelul lotului, în cadrul următoarei ferestre de transferuri.

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, timp de zece ani, consideră că refacerea unui lot puternic este singura șansă a noii campioane, în competițiile europene. Gigi Becali a stabilit, deja, următorul principal obiectiv al formației.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, FCSB are de trecut 4 tururi preliminare, urmând a-și afla adversara din prima rundă a calificărilor pe 18 iunie.

Pentru moment, FCSB a semnat cu fundașul stânga, David Kiki. Gigi Becali intenționează să mai aducă alți doi atacanți, printre care și Daniel Popa. Alte potențiale ține ale omului de afaceri ar fi Louis Munteanu, Denis Alibec și Florin Tănase.

„Sunt jucători buni, dar nu cred că sunt jucători care pot aduce acel plus pentru grupele Champions League.

FCSB are echipă bună, dar din păcate nu a confirmat până acum pe plan internațional. Dar nu putem compara campionatul nostru cu campionatele bune, cu echipele cu care se poate întâlni.

Cred că este totuși o diferență de valoare între jucători și că dacă într-adevăr voia să ajungă în grupe, trebuia să bage adânc mâna în buzunar!”, a afirmat Duckadam, pentru gsp.ro.

”Nu mi-am dorit niciodată așa de mult!”

”Vreau calificarea asta în Liga Campionilor, apoi ce o fi o fi. Nu mi-am dorit niciodată ceva așa mult la fotbal precum calificarea asta. Știți de ce? Pentru că majoritatea spun că așa ceva nu se mai poate. De asta îmi doresc, pentru că oamenii spun că este imposibil!”, a admis Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed