Lovitură totală pentru Gigi Becali! Anunțul care îl va enerva maxim. Unde se va juca FCSB-Dinamo

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Anunțul care îl va enerva maxim. Unde se va juca FCSB-Dinamo.

Chiar dacă Gigi Becali a anunţat că derby-ul din etapa a 2-a a următorului sezon se va disputa în Ghencea, eroul de la Sevilla îl contrazice pe Gigi Becali.

Anunțul care îl va enerva maxim pe Gigi Becali

Helmut Duckadam nu crede că FCSB – Dinamo se va juca pe stadionul din Ghencea.

„Poate în toamnă FCSB va putea juca în Ghencea, dar eu cred că jocul FCSB – Dinamo nu se va disputa pe stadionul din Ghencea”, a declarat Helmut Duckadam pentru AS.ro.

Gigi Becali a dat asigurări că FCSB – Dinamo se va disputa în Ghencea. Milionarul mizează pe faptul că premierul României, Marcel Ciolacu, a cerut acest lucru.

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua pe Ghencea, rezolvaţi problema!

100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.”, a spus Becali.

„Ce e aia incidente…Mă apuc să fac și eu incidente”

Fiind întrebat dacă îi este teamă de incidente, patronul FCSB a răspuns că va face el incidente cu toți.

„Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”.

Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost reprogramată de LPF cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

De asemenea, potrivit lpf.ro, mai multe partide din primele două etape ale noului sezon din Liga 1 au fost reprogramate, printre care duelurile dintre Rapid şi Sepsi sau CFR Cluj şi Poli Iaşi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed