Lovitură totală pentru Emma Răducanu! Jucătoarea cu tată român a încasat-o grav. E out de la Roland Garros

Lovitură totală pentru Emma Răducanu înaintea turneului de Grand Slam! Jucătoarea cu tată român a încasat-o grav la ultima competiție la care a participat. Sportiva e out de la Roland Garros anul acesta.

Emma Răducanu a decis să se retragă de la Roland Garros. Sportiva nu se simțea pregătită și cu puțin timp înainte de începerea turneului a făcut anunțul. Locul din clasament o obliga să joace tururile de calificare.

Lovitură totală pentru Emma Răducanu!

Conform unui raport publicat de Sunday Times, jucătoarea de tenis a luat decizia de a se retrage de la Roland Garros. Răducanu nu a avut un început de sezon pe zgură foarte bun și a fost o înfrântă de Maria Lourdes Carle (locul 82 WTA) la turneul de la Madrid, scor 2-6, 2-6.

La doar 19 ani, sportiva cu origini românești a fost câștigătoarea US Open în 2021.
Cel mai bun loc în clasamentul WTA pe care l-a ocupat, a fost poziția a 10-a, în 2022.

The Times a făcut publice declarațiile Emmei care a vorbit despre implicarea părinților în cariera sa. Aceasta a recunoscut că tatăl său a forțat-o să joace tenis, dar a ajuns să iubească sportul după ce a crescut și a făcut o prioritate din el. 10 milioane de lire sterline a câștigat în total din tenis până acum și a beneficiat de numeroase contracte de sponsorizare.

„La început, tatăl meu m-a forțat să joc tenis. Nu mi-a plăcut, dar pe măsură ce am crescut și tenisul a devenit o prioritate, mi-a plăcut. Ea a mai spus că tatăl ei de origine română și mama chineză au crescut în condiții dificile și i-au insuflat o atitudine ambițioasă”, a declarat Emma Răducanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed