Emma Răducanu a dat lovitura! Jucătoarea cu tată român a pus mâna pe o sumă uriaşă. Totul a ieşit la iveală

Chiar dacă pe terenul de tenis Emma Răducanu nu prea se regăsește, în afaceri Emma Răducanu a dat lovitura. Compania sportivei cu tată român a realizat profituri uriașe în 2023.

Harbour 6 are un singur angajat și a fost înființată în 2020. Un an mai târziu popularitatea Emmei Răducanu a crescut rapid după ce a câștigat titlul la US Open.

Emma Răducanu, profituri uriașe în 2023

Compania Harbour 6 a produs aproape 10 milioane de dolari, din sponsorizări, asta în condițiile în care jucătoarea de tenis a încasat din tenis doar 200 000$. Singurul angajat este chiar sportiva, funcția ei fiind de director, potrivit The Telegraph.

Britanica cu tată român are 9 parteneri, printre aceștia numărându-se TIffany, Dior, Wilson, Nike, British Airways, Porsche și Vodafone.

Cei de la Companies House au făcu toate calculele și spun că nu toate câștigurile tinerei de 21 de ani trec prin Harbour 6.

Pe terenul de tenis lucrurile nu merg așa de bine. Răducanu a fost mai mult accidentată, iar anul trecut a ratat aproape tot sezonul fiind obligată să se opereze la încheieturi și la una dintre glezne.

Britanica joacă în această săptămână la Stuttgart, turneu dotat cu premii totale de 802.237 de dolari. Emma Răducanu s-a calificat în optimile de finală, după ce a învins-o, miercuri, pe germanca Angelique Kerber, scor 6-2, 6-1. Jucătoarea cu origini române a avut nevoie de un wild-card pentru a juca în Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed