Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Vedeta de la FCSB cu mari probleme. Totul s-a aflat abia acum

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Vedeta de la FCSB cu mari probleme. Totul s-a aflat abia acum. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei, care nu putea lipsi din echipă.

Elias Charalambous se confruntă cu noi probleme. Octavian Popescu a reușit două goluri și două pase de gol la FCSB.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Jucătorul lui Elias Charalambous a fost convocat la tineret, dar este accidentat, având probleme de ordin muscular. Antrenorul a preferat să nu riște. Prezența acestuia pe gazon la meciul cu Elveția U21, de marți, este de asemenea sub semnul întrebării.

Există posibilitatea ca acesta să nu fi apt de joc nici la primul meci pe care vicecampioana îl va disputa în Superliga după reluarea competiției interne, cu Dinamo. Tavi este important la FCSB şi pentru că îndeplineşte regula U21.

„Octavian Popescu a avut ceva probleme musculare, la inghinal aductor zilele astea. Azi am întrebat dacă poate intra, a spus că nu se simte, nici nu era cazul, pentru că scorul era unul lejer pentru noi.

Asta nu știu (n.r. dacă va juca împotriva Elveției, pe 21 noiembrie), vom vedea ce se întâmplă mâine și vom lua o decizie”, a declarat Daniel Pancu, selecționerul României U21, la finalul meciului cu Albania, scor 5-0 pentru tricolorii mici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed