Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! Olimpiu Moruţan, out de la EURO 2024 Accidentare gravă a tricolorului

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Olimpiu Moruţan s-a accidentat în meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 82.

A suferit o ruptură a ligamentului lui Ahile și are nevoie de operație. Românul va lipsi cel puțin șase luni de pe teren.

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu

Sezonul s-a încheiat pentru Olimpiu Moruţan. Internaționalul român va rata și EURO 2024. Anunțul a fost făcut în această dimineață. Moruțan va fi operat.

”În urma examinărilor medicale făcute asupra lui Olimpiu Moruțan, jucător care a ieșit accidentat în meciul cu Beșiktaș, s-a constatat că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Fotbalistul va fi operat cât mai curând posibil.”, a transmis clubul pe rețelele sociale.

Moruţan s-a accidentat la meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș, scor 0-0. În minutul 82, s-a prăbușit pe teren, urlând de durere, după un duel aerian. A aterizat greșit și nu s-a mai ridicat. Mijlocașul a fost scos de pe teren pe targă, iar antrenorul turcilor a anunțat că  sezonul s-a încheiat pentru român.

”Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, spunea antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, conform Sabah.com, seara trecută.

Cu o zi mai devreme, selecționerul a mai primit o lovitură. Și George Pușcaș s-a accidentat, dar fotbalistul lui Bari are toate șansele să se recupereze până la turneul final.

Programul României la EURO 2024

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed