Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! Decizia care lovește direct România. A anunțat clar

Lovitură totală pentru Edi Iordănescu! Decizia care lovește direct România. A anunțat clar. Se poate crea un nou scandal monstru.

Edi Iordănescu poate primi o nouă lovitură! Portarul celor de la Sepsi OSK, Roland Niczuly, ar putea alege naționala Ungariei.

Edi Iordănescu îl poate pierde și pe Niczuly

Edi Iordănescu îl poate pierde și pe Niczuly! Portarul celor de la Sepsi a spus în mai multe rânduri că și-ar dori să primească o convocare din partea echipei naționale. Totuși, acum jucătorul covăsnenilor nu exclude nici varianta Ungaria.

„Nu știu de unde au apărut aceste zvonuri, dar știu că se vorbește. Nimeni din Ungaria nu m-a contactat în legătură cu asta, dar cred că e devreme, abia a trecut finala. Știu doar că, în cazul în care voi primi o convocare de la naționala Ungariei, voi spune da cu toată inima. Nu m-aș gândi nicio secundă.

Sunt maghiar și ar fi o mare onoare, mi s-ar îndeplini visul. Mă bucur că am atras atenția fanilor maghiari, însă vă spun că momentan nu știu mai multe”, a spus portarul, pentru Nemzeti Sport.

De asemenea, acesta a vorbit și despre experiența trăită la finala Cupei României, câștigată de către echipa sa cu scorul de 5-4, după loviturile de departajare.

„Am fost foarte emoționat înainte de meci pentru că am fost crescut în Cluj și am înfruntat chiar fosta mea echipă. Am avut o mare ambiție pentru a readuce Cupa României la Sfântu Gheorghe.

Finala de anul acesta a fost mult mai dificilă decât cea contra lui FC Voluntari. Nu a fost un meci prea bun, nu am jucat bine, dar cel mai important este că am câștigat și am făcut din nou istorie”, a mai adăugat Niczuly.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed