Lovitură totală pentru Cristina Neagu! Probleme mari pentru Messi din handbal. Dumitru Dragomir a dat verdictul

Lovitură totală pentru Cristina Neagu! Probleme mari pentru Messi din handbal. Dumitru Dragomir a dat verdictul. Totul s-a întâmplat după ultimele schimbări ale legilor în România.

După noile măsuri fiscale, salariile din bani publici fiind plafonate la 6000 de euro. Dumitru Dragomir susţine că în acest ritm o vom pierde pe Cristina Neagu.

Lovitură totală pentru Cristina Neagu!

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir a declarat că prin aceste măsuri fiscale o vom pierde pe Cristina Neagu. Messi din handbal ar putea alege un contract în străinătate, având în vedere plafonările.

“Este influenţat Ciolacu din multe locuri proaste. Nu vreau să vorbesc nici de Ponta, nici de Dîncu. M-a sunat Rus, cu care sunt amic de pe vremea lui Ceaşcă. Şi mi-a spus să îl las în pace pe Dîncu.

L-am iertat şi pe Ponta şi pe Dîncu. Dar când mai greşesc, eu le mai spun. Îi va nenoroci. De exemplu, pe Cristina Neagu o pierdem. A treia zi pleacă. Peste tot, în toată lumea, sportivii de valoare…

De ce nu luăm exemplu de la partenerul nostru strategic. Voi aţi văzut cât câştigă un baschetbalist în SUA? Sau un fotbalist… La noi n-au fost lăsaţi să fie miliardari.

Ciolacu vrea să fie mare? Să facă ce-i spun eu acum. Să dea 200-300 de milioane de euro pentru tot sportul juvenil, până la 18 ani. Handbalist, rugbist, orice. De la 18 ani are valoare şi se legitimează afară? 25% din bani vin la guvern.

Câştigă şi ţara, câştigă şi sportul. O să plece Cristina Neagu, dar şi fotbaliştii. S-a terminat. Dar nu ştiu cine a vrut să distrugă. Pe Ciolacu l-au împins în câteva prostii.

În partid, PSD, au vrut să dea. Când s-au agăţat de Firea. Prea devreme. Trebuiau să îi dea în cap în aprilie anul viitor. Când au vrut să îl cureţe pe Paul Stănescu…”, a spus Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Neagu are contract cu CSM Bucureşti până în vara anului viitor. Interul stânga este plătit cu 20.000 de euro lunar în acest moment, unul dintre cele mai mari salarii din handbalul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed