Lovitură totală pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea duelului cu Rapid. Probleme mari pentru Mihai Pintilii

Lovitură totală pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea duelului cu Rapid. Probleme mari pentru Mihai Pintilii după ce s-a luat la ceartă cu Sebastian Colțescu la meciul din etapa cu numărul 28.

La meciul cu FC Voluntari, în care FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, a existat un moment tensionat, în prima repriză, între Mihai Pintilii și Sebastian Colțescu.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB!

În minutul 38 al primei reprize Florinel Coman a fost faultat, iar Elias Charalambous a cerut cartonaș galben pentru jucătorul de la FC Voluntari. Moment în care, Pintilii a început să protesteze.

Protest în urma căruia s-a soldat cu suspendarea acestuia pentru două etape din partea Comisiei de Disciplină, inițial. După care, forul național a revenit și i-a mărit pedeapsa la o lună.

Se pare că Sebastian Colțescu a trecut în raport că „Pinti” este antrenor, însă pentru că figurează doar ca delegat a fost nevoie de o altă încadrare în regulament. Mihai Pintilii nu va mai fi pe banca tehnică a roș-albaștrilor până pe 1 aprilie.

”FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei”, a fost prima decizie postată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed