Lovitură totală pentru cei de la FCSB! A fost suspendat două etape. Nici Leo Grozavu nu a scăpat

Lovitură totală pentru cei de la FCSB! A fost suspendat două etape. Nici Leo Grozavu nu a scăpat. Decizii de ultimă oră ale subordonaţilor lui Răzvan Burleanu. S-au dictat suspendări pe bandă rulantă.

Probleme pentru cei de la FCSB după victoria cu Voluntari. Vicecampioana a pierdut unul dintre oamenii importanţi.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB!

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Voluntari şi şi-a menţinut avansul de 10 puncte faţă de cei de la Rapid. Totuşi, l-a pierdut pentru două etape pe Mihai Pintilii. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Leo Grozavu, Mihai Pintilii, Cristian George Ganea şi Andres Dumitrescu. Aceştia au fost eliminaţi la meciurile din etapa a 28-a din Superliga.

Hotărârile comisiei:

FCU 1948 vs. Politehnica Iaşi – Eliminare Leo Grozavu (oaspeţi) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţioneaza antrenorul Leo Grozavu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

FC Universitatea Cluj vs. Farul Constanţa – Eliminare Ganea Cristian George (oaspeţi) – În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoşani vs. ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe – Eliminare Dumitrescu Andres Mihai (oaspeţi) – În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

FC Voluntari vs. FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeţi) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

Astfel, Pintilii nu va putea sta pe bancă la două meciuri cruciale pentru liderul din Superliga. Este vorba despre ultimele două partide din sezonul regulat, cele cu Petrolul şi Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed