Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă! Românca tocmai a fost dată afară de la echipă. Decizia şoc este oficială / Foto

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă! Românca a fost dată afară de la echipă după ce a fost desemnată voleibalista anului 2023. Clubul italian a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

Unionvolley Pinerolo Villafranca tocmai ce a anunțat despărțirea de Adelina Ungureanu, sportiva care a reprezentat România la Campionatul European din Italia. Acolo unde a reușit să aibă o prestație incredibilă.

Lovitură totală pentru cea mai frumoasă sportivă!

„La finalul a două sezoane fantastice, din păcate drumurile noastre se despart. Adelina Ungureanu, una dintre protagonistele succeselor obținute în acești doi ani, a reușit să cucerească, zi de zi, afecțiunea și căldura tuturor.

Cu mare regret încheiem, din păcate, această frumoasă călătorie trăită împreună. Ne vom aminti mereu de Ade pentru profesionalismul ei deosebit și zâmbetul frumos pe care nu l-am ratat nici în momentele grele din cauza accidentului”, au scris oficialii clubului, pe contul de Instagram.

Adelina a reprezentat România la Campionatul European din Italia, în anul 2023, după care a fost desemnată voleibalista anului 2023.

La începutul acestui an, Adelina Ungureanu a suferit o accidentare urâtă în timpul unui meci. A suferit o ruptură a ligamentului încrucișat și a ligamentului colateral medial.

Sportiva a fost operată, iar acum se află în proces de recuperare.

Îniante de a pleca în Italia, în România Adelina a jucat pentru Botoșani, orașul ei natal, unde a debutat în prima divizie la doar 17 ani. Apoi, a fost legitimată la Timișoara, Dinamo și CSM București.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed