Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei. Pas important spre un nou trofeu / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura în Coreea de Sud. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei și a făcut un pas important spre un nou trofeu.

Bernadette Szocs (locul 9 mondial) a eliminat-o pe sportiva aflată pe locul 10 mondial, Adriana Diaz (Puerto Rico), vineri, la WTT Champions Incheon 2024.

Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs a avut un ritm alert de-a lungul celor trei seturi în care a dominat clar, 3-0 (11-5, 11-3, 11-5) şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiției de la Incheon.

Sportiva a vorbit la finalul meciului despre următoarea adversară, Miwa Harimoto (Japonia) sau Chen Meng (China).

“Sunt foarte fericită pentru prestaţia mea de azi. Pot spune că am jucat mai bine decât în primul meci. Nu vreau să mă opresc aici. Vreau să mă calific în semifinale, pentru că nu e prima dată când joc în sferturi, iar acum visul e să joc în semifinale. Meciul următor va fi greu, cu Chen Meng am jucat de multe ori, am pierdut, am şi câştigat cu ea. Cu Harimoto nu am mai jucat până acum, dar dacă joc precum azi poate fi un rezultat mare”, a spus Bernadette Szocs, după a doua victorie din Coreea de Sud, anunţă Federaţia Română de Tenis de Masă.

Elizabeta Samara s-a oprit însă printre primele 16 jucătoare ale competiţiei din Coreea de Sud. A fost învinsă de campioana mondială cu echipa Chinei, Wang Yidi.

Elizabeta Samara a ratat calificarea în sferturile de finală, după 1-3 (4-11, 12-10, 11-13, 2-11) cu sportiva din China.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed