Lovitură totală pentru Adrian Mutu! Anunţul care îl va enerva pe antrenorul Rapidului. A spus totul în direct

Lovitură totală pentru Adrian Mutu! Anunţul care îl va enerva pe antrenorul Rapidului. A spus totul în direct.

Adrian Mutu a fost atacat dur de un om din fotbalul românesc. Este vorba de Basarab Panduru, care consideră că Rapid nu este suficient de puternică, pentru a juca în cupele europene.

Adrian Mutu se va enerva la culme

Adrian Mutu se va enerva la culme, după ce va auzi declarațiile lui Basarab Panduru. Fostul jucător de la Steaua București a vorbit despre echipa „Briliantului”, pe care nu o consideră suficient de puternică pentru a juca în cupele europene.

„Dar acum, dacă vrei să câştigi campionatul, ducându-te şi acolo (n.r. în cupele europene), jucând şi în campionat, nu mi se pare că Rapid e capabilă în perioada următoare să îşi facă o echipă de două fronturi, pe care trebuie să câştigi meciurile.

Şi atunci trebuie să renunţi la ceva. La ce renunţi? (n.r. la campionat, nu poţi) Da, ai spus că vrei să îl câştigi. (n.r. s-ar putea să alergi după doi iepuri şi să nu prinzi niciunul) Acum alergi după unul.

Dar s-ar putea să nu îl prinzi. Când alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul, dar acum alergi după unul”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Tehnicianul din Giulești nu se poate opune

Tehnicianul din Giulești nu se poate opune! Tehnicianul formației de sub Podul Grant a aflat că ora de disputare a partidei dintre FCSB și Rapid, din ultima etapă a play-off-ului, a fost modificată.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza rezultatelor obținute de cele două formații. FCSB a pierdut partida cu Farul, în timp ce echipa „Briliantului” a fost învinsă de CSU Craiova. Astfel, meciul de pe Arena Națională nu mai poate schimba nimic în clasamentul Superligii.

Derby-ul dintre cele două formații era programat inițial la ora 21:00, dar, din cauza rezultatelor obținute de ambele formații, noua oră de start a partidei este 18:15.

Orice s-ar întâmpla pe Arena Națională, FCSB va încheia sezonul pe locul 2, în timp ce echipa din Giulești se va clasa pe locul al 5-lea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed