Lovitură teribilă pentru Edi Iordănescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Acuzaţii la adresa României

UEFA a deschis procedura disciplinară împotriva României, după incidentele de la meciului cu Andorra din preliminariile EURO 2024.

În deplasarea din Andorra, fanii români au făcut haos pe stadion în primele minute ale partidei.

Lovitură teribilă pentru Edi Iordănescu

În sectorul grupării „Uniți sub tricolor”, în minutul 11 al meciului, a izbucnit o bătaie generală. Printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. Astfel, UEFA a deschis procedura disciplinară împotriva României.

Se pare că nu este vorba despre acuzații de xenofobie.

„Bine că nu au aruncat cu torțe sau fumigene în teren, că ar fi fost mai rău! Probabil că FRF va fi doar amendată din cauza suporterilor și nu se va pune problema să jucăm fără fani. Avocații au o săptămână să pregătească apărarea. Nu se poate invoca faptul că nu au organizat venirea fanilor, fiindcă aceștia și-au luat bilete prin intermediul FRF”, au precizat surse federale, pentru GSP.ro.

„Vor ca România să joace fără spectatori!”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre ce s-a întâmplat la meciul cu Andorra câștigat de România (2-0) și i-a făcut praf pe scandalagii.

„Ei asta își doresc. Vor ca România să joace fără spectatori! O Federație nu poate rezolva această problemă. Doar statul român poate rezolva această problemă!.

Mi-a plăcut în Andorra că tot stadionul, toți românii prezenți în stadion, cu excepția lor, și-au dat seama care e ocupația acelor băieți care nu înțeleg că pot încuraja naționala și fără jigniri și astfel de ieșiri. Nu putem controla ce scot ei pe gură”, a spus Andrei Vochin, la  Orange Sport.

Elevii lui Edi Iordănescu joacă, astăzi, al doilea meci din preliminariile EURO 2024. Naționala României întâlnește de la ora 21.45 Belarus, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed