Lovitură devastatoare pentru Simona Halep! Anunț clar al unei foste jucătoare. Nu mai are nicio șansă

Lovitură devastatoare pentru Simona Halep! Anunț clar al unei foste jucătoare după ce constănțeanca a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Fostul lider mondial pregătește în această perioada apărarea pentru înfățișarea de la TAS care va avea loc la începutul lunii februarie.

Lovitură devastatoare pentru Simona Halep

Fosa mare jucătoare de tenis, Chris Evert, i-a luat apărarea Simonei Halep în scandalul de dopaj. Nu aceeași opinie o are însă Alexandra Stevenson. Aceasta a contrazis-o pe compatrioata sa.

Fosta semifinalistă de la Wimbledon și ocupantă a locului 18 mondial a explicat ce greșeli a făcut Halep în perioada în care nu a putut juca tenis.

„Simona Halep a ieșit și a zis că nu va mai avea niciodată încredere, după ce Patrick Mouratoglou a admis că i-a dat colagen sau echipa lui a făcut-o. A comandat colagen de la o companie. Totul este încă uluitor pentru mine, pentru că ea a predat totul antrenorului ei. Nutriția, antrenamentele, încrederea ei. Ea și-a predat toată ființa sportivă echipei lui Mouratoglou.

Acum, a fost un lucru inteligent de făcut? Nu, desigur, nu a fost ceva inteligent ce a făcut, pentru că, la sfârșitul zilei, jucătoarea este responsabilă. Oricât ai dori ca alții să aibă grijă de tine ca jucătoare, trebuie să-ți amintești că este corpul tău”, a spus Alexandra în podcastul Serving Aces.

Fosta jucătoare de tenis spune de ce o consideră vinovată pe Simona Halep.

„Pentru cei care ascultă. Trebuie să fiți foarte atenți la ce luați pentru a vă îmbunătăți performanțele. Trebuie să vă asigurați că este verificat de două ori și să mergeți la doctor. Este atât de interesant că ea încă spune că este nevinovată. Știu că Chris Evert a spus că este nevinovată și nu ar trebui să fie suspendată patru ani. Și mi s-a părut minunat că i-a luat apărarea, dar, până la urmă, a luat ceea ce a luat și de asta îmi este dificil, ca sportivă, să mă împac cu situația”, a mai adăugat Stevenson.

Românca speră ca TAS îi va reduce perioada de suspendare, altfel se gândește serios la retragerea din tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed