Scandal uriaş în cazul Simonei Halep! O legendă a tenisului a dat verdictul. Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou

Scandal uriaş în cazul Simonei Halep! O legendă a tenisului a dat verdictul. Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou. Simona Halep îşi va susţine în februarie 2024 nevinovăţia în apelul de la TAS.

Până atunci, Simona Halep a luat o decizie radicală. L-a dat afară pe Patrick Mouratoglou. După această hotărâre, românca a primit mai multe mesaje.

Scandal uriaş în cazul Simonei Halep!

Legendara Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, intervine în cazul Simonei Halep. A venit cu o opinie categorică despre româncă. Evert spune clar că sportiva din România este nevinovată.

Chris Evert, cea care și-a arătat în mai multe rânduri admirația pentru Simona, a reacționat categoric. O apără pe Halep și lovește în același timp în fostul antrenor al româncei, Patrick Mouratoglou. Îl consideră singurul vinovat pentru situația fostului lider WTA.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Chris Evert și-a arătat încă o dată susținerea pentru Halep. „Apelul Simonei Halep este programat pentru februarie. Eu, una, cred că este nevinovată.

Da, avea roxadustat în organism, dar și-a predat întreaga viață antrenorului și echipei sale, care i-au controlat cariera, alimentația, managementul. Cred că e nevinovată”, a transmis Chirs Evert, deținătoare a 18 trofee de Grand Slam la simplu.

Chris Evert a susținut-o constant pe Simona Halep după suspendarea pentru dopaj. „Mă gândesc la Simona Halep, sper că este bine… Și sper că totul se va rezolva în curând…”, a spus Chris.

Simona speră să i se reducă suspendarea de 4 ani şi să revină în tenis în 2024. Îi va fi foarte greu. Din cauza faptului că a ieşit din clasamentul mondial va fi nevoită să participe doar la turnee mici. Turneele mari vor putea fi accesate doar pe bază de wild-card.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed