Louis Munteanu nu s-a mai abținut! Anunț clar după ce Farul a umilit-o pe CFR Cluj: ‘Am jucat un fotbal total’ + Avertisment pentru cei de la Rapid

Louis Munteanu nu s-a mai abținut. Anunț clar după ce Farul a umilit-o pe CFR Cluj, scor 5-1, în etapa a 5-a din play-off.

Fotbalistul care este dorit de mai multe cluburi din Superliga a deschis scorul cu o execuție senzațională. A fost a para reușită pentru atacant în play-off.

Louis Munteanu, anunț clar după ce a umilit-o pe CFR Cluj

Louis Munteanu este dorit de Rapid și FCSB, dar spune că în acest moment se gândește doar la meciurile echipei sale și își dorește locul doi. Atacantul vrea să câștige și meciul cu Rapid.

„Un meci perfect, suntem fericit că am legat două victorii, nu trebuie să luăm piciorul de pe pedală, trebuie să facem un meci mare și cu Rapid și să câștigăm.

Ăsta a fost obiectivul meu (n.r. să se bucure de fotbal), am fost trist și nervos în multe meciuri, nu sunt acel tip de jucător. Mi-a plăcut mereu să mă distrez pe teren, să joc pentru suporteri.

Am demonstrat și în timpul campionatului că jucăm bine cu echipele de play-off. Se vede că suntem într-o creștere. Sunt motivat când joc pentru acest, club, am demonstrat că sunt cu gândul aici.

Sper să marchez și în meciurile viitoare și să câștigăm. Finalul de sezon se anunță greu, dar trebuie să ne facem treaba. Ne simțim bine și asta s-a văzut și pe teren. Mă înțeleg bine cu Ionuț Cojocaru, din păcate s-a lovit, sper că nu este ceva grav. Ați văzut și dumneavoastră”, a spus Louis Munteanu, pentru Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed