Like old good times! FCSB câștigă, se califică și aduce lumea la stadion!

Nu atât jocul prestat, cât atmosfera de pe Arena Națională pare desprinsă din alt film, nu cel al fotbalului nostru, cel de toate zilele.

Fiindcă, la drept vorbind, n-a fost așa cum am fi toți tentați să spunem, n-a fost fotbal șampanie. Dar de îmbătat, ne-a îmbătat, iată, pe toți.

A erupt stadionul când Tavi Popescu l-a angajat cu un exterior pe Rusu, vârful a tras la colțul lung, a mușcat bara, mingea a sărit la Cordea, care cu toată poarta în fața, și să fi vrut n-ar fi putut să faulteze balonul ca să dea afară.

And that’s all, Folks! Practic, emoțiile calificării s-au consumat la sfârșitul primei părți și la începutul celei de-a doua. Vulcanul n-a adormit însă de tot, ci a rămas în viață.

Cum, Doamne, iartă-mă, să faci să tacă în același timp 40.457 de spectatori? Aceasta este cifra corectă, atâția oamenii au venit astăzi să strige ”Steaua, Steaua, Steaua!”. Și nu, nu trebuie să ne amendați, domnilor de la CSA, pe noi, noi reproducem doar vocea tribunei.

În fine, FCSB putea mai mult, dar 2-O este ideal. Trupa lui Dică merge mai departe, în play-off-ul Conference, și va lupta cu Viking Stavanger pentru un bilet în grupe.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed