Liderii din vestiarul Belgiei au luat atitudine! Situație delicată înainte de meciul decisiv

Belgienii Thibaut Courtois și Eden Hazard, au fost trimișii Beligiei la conferința de presă, înaintea meciului Belgia-Croația.

Naționala Belgiei nu a oferit fotbalul pe care fanii îl așteptau și au reușit doar o victorie cu Canada, scor 1-0, apoi a pierdut cu Maroc, scor 0-2.

Courtois și Eden Hazard au făcut ordine în vestiarul Belgiei

Cei doi jucători de la Real Madrid au negat vehement zvonurile conform cărora la finalul partidei cu Maroc, în vestiar au existat altercații între jucători.

„Nu s-a întâmplat nimic în vestiar după meciul cu Maroc. Antrenorul a vorbit câteva minute, atât. Nu e nicio problemă între jucători. Această situație complicată ne aduce împreună.

S-au scris multe lucruri despre noi, multe minciuni. Nu știu de unde au venit acele informații, nu cred că din vestiarul nostru. Suntem o familie. Dacă am afla cine a oferit astfel de informații greșite presei, probabil că ar fi ultima zi pentru respectivul în grupul nostru.

Este adevărat, am fost furioși după eșecul cu Maroc, e normal. Eu am spart un geam de plastic, cu pumnul, dar asta a fost tot. Nu am avut un dialog aprins în vestiar. Totul s-a clarificat în grup”, a spus Courtois, citat de Marca.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari