Leo Messi şi-a decis viitorul! Campionul mondial va fi prezentat luni la noua echipă. Va fi cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Leo Messi şi-a decis viitorul! Campionul mondial va fi prezentat luni la noua echipă. Va fi cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Argentinianul va juca diseară ultimul meci la PSG, împotriva lui Clermont. Apoi, va pleca la Al Hilal.

Leo Messi va pleca liber de contract să joace în zona Golfului. Barcelona n-a putut să rezolve probleme transferului din cauza dificultăților financiare.

Leo Messi şi-a decis viitorul!

Astfel, Leo Messi se va putea duela din nou cu marele său rival, Cristiano Ronaldo. După ce portughezul s-a transferat în ianuarie de la Manchester United la Al-Nassr, în Arabia Saudită va ajunge și argentinianul, conform sport.es.

Sursa citată spune că toate eforturile Barcelonei de a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou au eșuat. Marți, 6 iunie, va fi ziua marelui anunț. Ar fi vorba despre un acord şi un salariu uriaş.

2 miliarde de euro, în total, cu toate impozitele, taxele și comisioanele și contractele de sponsorizare din jurul transferului. Mai mult, toate actele sunt pregătite pentru ca Messi să semneze și să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume. Singurul lucru care nu se precizează, de către nicio sursă, este durata angajamentului propus atacantului de 35 de ani, două sezoane ori mai mult.

Ambiția saudiților de a-l convinge pe Messi să semneze este dată și de faptul că Al-Hilal a ratat titlul în acest sezon. A terminat abia pe locul al treilea, la 13 puncte de campioană, neputând juca în Liga Campionilor Asiei.

Și Xavi, antrenorul Barcelonei, s-a resemnat că Leo nu se întoarce. „Aici porțile îi sunt deschise și știu că săptămâna viitoare va lua o decizie. Trebuie să-l lăsăm în pace să aleagă, chiar dacă va prefera propunerea din Golf. E un lider și se poate adapta perfect la orice situație”, a spus antrenorul catalanilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed