Leo Messi, criză de nervi după meciul cu Olanda. Ce a putut să spună despre Wout Weghorst. Nici arbitrul nu a scăpat. Video

Leo Messi a făcut o adevărată criză de nervi. Asta chiar dacă, Argentina s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale după ce a trimis Olanda acasă (2-2 dupa 120 de minute, 3-4 la penalty-uri).

Între olandezi și argentinieni au fost mai multe momente tensionate în timpul partidei, apoi după loviturile de departajare, Messi și colegii și-au luat peste picior adversarii făcând mai multe gesturi lipsite de fair-play.

Scandalul a continuat și la vestiare, unde Messi a tunat și a fulgerat.

Messi l-a jignit pe Wout Weghorst

Wout Weghorst a vrut să-i ceară socoteală lui Messi. A început să-l strige, dar a fost oprit de ceilalți fotbaliști argentinieni. „Decarul” nu s-a abținut și l-a jignit pe atacantul Olandei în timpul interviului.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, du-te pe acolo! Du-te pe acolo. De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r- Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”, a spus Leo Messi.

Foto: @FIFA World Cup

Aguero a dat explicații

Aguero a explicat ce s-a întâmplat după meci.

„Era jucătorul cu numărul 19. Intram spre vestiare și a început să zică «Messi, Messi. Vino aici!». Leo s-a întors și atunci a reacționat. Am intervenit eu și i-am spus să tacă. El mi-a spus «Nu îmi spui tu mie să tac!», iar reacția mea a fost «OK. Dar nu vorbești cu Messi. Dă mâna și mult noroc». Asta a fost”, a spus fostul atacant de la Manchester City și Barcelona, Kun Aguero.

Arbitrul meciului arătat cu degetul

Messi și-a vărsat nervii și pe arbitrul spaniol Mateu Lahoz. Vedeta Argentinei le-a cerut celor de la FIFA să fie mai atenți cu delegările.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că nu poți să spui ceea ce gândești sau să fii sincer, deoarece ești sancționat imediat. Cei de la FIFA ar trebuie să revizuiască acest aspect.

Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci, unul de foarte mare importanță”, a spus argentinianul după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed