Leo Messi a decis! Unde va pleca starul argentinian: ‘Mai sunt câteva detalii de finalizat‘

Lionel Messi și-a decis viitorul. Se pare că a acceptat să joace în Arabia Saudită din sezonul viitor, a afirmat, marţi, o sursă saudită apropiată negocierilor.

Plecarea fotbalistului argentinian în bogatul regat din Golf este „o afacere încheiată. El va juca în Arabia Saudită”, a afirmat sursa sub anonimat, conform AFP.

„Contractul este excepţional. Este enorm. Mai sunt de finalizat câteva detalii”, a adăugat sursa, fără să citeze numele clubului vizat.

Leo Messi a decis să plece în Arabia Saudită

La rândul său, clubul Paris Saint-Germain s-a rezumat să amintească faptul că angajamentul lui Messi expiră pe 30 iunie.

„Dacă echipa ar fi dorit să-i reînnoiască acordul, acest lucru ar fi fost făcut mai devreme”, a mai precizat o sursă a clubului parizian.

Conform acesteia, Messi doreşte să-şi onoreze contractul, aşa cum este stipulat.

Starul argentinian Lionel Messi s-ar fi înțeles însă cu Al-Hilal, a afirmat pentru Reuters, joi, o sursă apropiată de căpitanul naţionalei Argentinei.

Oferta este singura primită de Messi până acum, preciza sursa, iar presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an.

Al-Hilal nu a făcut niciun comentariu

Al-Hilal nu a comentat deocamdată nimic despre subiect.

Presa a relatat în ultima vreme că Messi (35 ani) s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, FC Barcelona, o altă posibilă destinaţie fiind Major League Soccer, mai precis clubul Inter Miami, deţinut de fostul internaţional englez David Beckham.

Lionel Messi a fost suspendat timp de şase zile de clubul Paris Saint-Germain, asta după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări.

Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo, a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed