Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună după gafa colosală de la Iaşi: ‘Eu am pierdut meciul ăsta’ + Ce spune despre lupta la titlu

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a putut să spună după gafa colosală de la Iaşi. Giuleştenii au întrerupt seria de 5 victorii consecutive în 2024. Totul a venit după gafa colosală a fundaşului de la golul de 1-1.

Cristian Săpunaru şi-a cerut scuze în faţa tuturor. A spus clar că înfrângerea Rapidului i se datorează doar lui. Spune că fără acel gol giuleştenii ar fi câştigat cu Poli Iaşi.

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit!

„Îmi cer scuze. Eu am pierdut meciul ăsta, nu echipa. Nu am văzut-o din cauza nocturnei. Se întâmplă, mergem mai departe. Vedem următorul meci cu UTA. La gafa mea s-a schimbat meciul. Din cauza mea s-a pierdut. Am pierdut 1,5 puncte şi le vom recupera. Dacă nu era gafa mea, am fi câştigat fără probleme. Nu au avut nicio şansă până la primul gol”, a spus Cristian Săpunaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Săpunaru sună adunarea. A spus clar că pentru Rapid urmează un meci greu, dar giuleştenii sunt obligaţi să îl câştige. În etapa intermediară, pe Giuleşti vine UTA lui Mircea Rednic. „Urmează meciul cu UTA. Să spălăm ruşinea din meciul ăsta şi să ne menţinem pe locul 2”, a spus Săpunaru.

În acest moment, Rapid se află pe locul secund în Superliga, cu 48 de puncte, la egalitate cu cei de la CFR Cluj. Liderul FCSB are meci duminică, în faţa celor de la FC Botoşani. Dacă înving, liderii din Superliga se îndepărtează la 10 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed