Legenda Generaţiei de Aur se apără! Cum răspunde umilinţelor de la final de an. Îl criticase dur pe Radu Drăguşin

Florin Răducioiu se apără! Cum răspunde umilinţelor de la final de an. Mesaj războinic pentru toți constatatorii care l-au criticat în legătură cu eșecul de la AC Milan. Ce a transmis legenda.

Florin Răducioiu, mesaj categoric pentru cei ce îl condamnă pentru faptul că nu s-a putut impune la AC Milan!

Florin Răducioiu se apără!

Component al Generației de Aur, Florin Răducioiu nu s-a mai stăpânit și a avut o reacție acidă la adresa celor care încă îl critică pentru nereușita cu AC Milan, din perioada 1993-1994.

În cadrul celor 14 partide în care a fost introdus în teren, fostul jucător a reușit să marcheze doar patru goluri.

După ce a fost atacat în mediul online, legenda a ales să vorbească despre perioada mai puțin îmbucurătoare din cariera sa, alături de italieni.

„Vai de mine! Era foarte greu, două, trei Baloane de Aur erau în echipă. Jean-Pierre Papin, Massaro, care făcuse un sezon extraoardinar, Savicevic, Marco Simone, un jucător foarte iubit.

Vreau să spun că nu sunt ranchiunos şi nu mă iau după… Trăim într-o epocă digitală, cu reţele de socializare. Oameni buni, ok, am înţeles că aţi spus că n-am jucat, dar pentru mine a fost un vis împlinit.

Nu am jucat mult, pentru că erau jucători mult mai valoroşi decât mine, dar am avut posibilitatea să îmbrac acel tricou şi să fac şi eu ceva pentru acea echipă.

”Voiam alt tratament eu!”

S-au spus multe lucruri, am văzut şi ziarişti care… E vorba şi despre răutate. Lucrurile spuse sunt ca apa care curge după ce fac duş şi alunecă la podea. Era cea mai mare echipă la acel moment.

A fost un vis împlinit, vedeam echipa asta la TV. Capello era foarte dificil, dur, rece, nu puteai să te apropii mult, iar eu aveam nevoie, aveam nevoie să fiu cocoloşit. Evident, el avea o echipă de campioni, nu putea să stea după mine. Voiam alt tratament eu, dar îi sunt etern recunoscător.

I-am dat mesaj acum câteva luni, a vorbit despre mine într-o emisiune la Sky şi mi-a răspuns imediat. Îi mulţumesc enorm! N-am jucat bine în acea finală europeană, dar m-a băgat exact în momentele când eram în formă!”, a spus Florin Răducioiu pentru podcastul Sportcast cu Sile.

Salariu puternic la AC Milan: ”Era unul dintre cele mai mici!”

Fosta legendă a recunoscut că, comparativ cu veniturile celorlalți jucători din vestiar, salariul său putea fi considerat infim.

”La Milan aveam un salariu de 650.000 de dolari pe an, unul dintre cele mai mici. Eram cel mai prost plătit, aș putea spune. Dar am câștigat bani buni din prime, din meciurile din Champions League și din campionat.

Doar din alea am luat 500.000 de dolari! Cred că dacă mă uit acasă mai am și acum fluturașii de salariu!”, a mai recunoscut Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu a evoluat în toate marile campionate europene, făcând parte din lotul unor echipe puternice precum Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Dinamo și AS Monaco.

Răducioiu, despre Radu Drăgușin: ”Este foarte limitat din punct de vedere tehnic!”

Răducioiu a trecut cu vederea momentul în care și el, la rându-i, l-a criticat pe Radu Drăgușin, fundașul celor de la Genoa.

Fosta legendă a insinuat că tricolorul ar fi ”ciobănaș”. ”Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr!

Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic!”, a fost atacul lui Florin Răducioiu la adresa tricolorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed