Femeia celebră care i-a sucit mințile lui Florin Răducioiu! Cum arată acum fostul model/ Foto

Femeia celebră care i-a sucit mințile lui Florin Răducioiu! S-a aflat cum arată acum fostul model al anilor 1990. Janine Sârbu, persoana care aproape i-a ruinat cariera fostului fotbalist, este aproape de nerecunoscut.

Fosta iubită a lui Florin Răducioiu, schimbare de proporții! Cum arată în prezent femeia care i-ar fi furat internaționalului sume uriașe de bani.

Femeia celebră care i-a sucit mințile lui Florin Răducioiu!

Eugenia Ștefan, pe numele său actual Janine Sârbu, a fost partenera de viață a lui Florin Răducioiu și una dintre cele mai faimoase modele ale anilor ’90.

Cei doi și-au început relația la începutul anului 1990, internaționalul neștiind câte probleme avea să-i creeze misterioasa româncă.

„Într-o zi când mă plimbam prin Bucureşti am văzut, pe Bulevardul Dacia, o fată care aştepta un taxi. M-am gândit: Wow, ce frumoasă este! Am intrat în vorbă cu ea şi m-am oferit să o conduc. Aşa am cunoscut-o. A urmat o relaţie foarte frumoasă, vreme de un an. Aşa că această ecuaţie, maşini frumoase… femei frumoase, a funcţionat.

Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un mod foarte dur!”, a povestit fostul atacant de la Dinamo, potrivit Prosport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Metahaus (@meta_haus)

Poveste de dragoste… cu peripeții!

Florin Răducioiu ar fi lăsat pe mâna partenerei sale un card bancar, care conținea o sumă semnificativă de bani. La scurt timp, fostul internațional a băgat de seamă că banii au dispărut din contul său.

Jucătorul și-ar fi contactat de urgență impresarii pentru a recupera suma, aceștia urmând să intre, cu forța, în casa fostului manechin celebru.

La scurt timp după despărțirea de Janine, Răducioiu și-a refăcut viața alături de Astrid, mama celor doi copii ai săi. Ulterior s-au despărțit, fostul fotbalist trăind, în prezent, cu fosta soție a lui Marian Zlotea, Andreea Albăstroiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed