Legătura secretă dintre Gigi Becali şi Dan Şucu! Dezvăluiri incredibile despre şefii de la FCSB şi Rapid. Totul a devenit public

Legătura secretă dintre Gigi Becali şi Dan Şucu! Dezvăluiri incredibile despre şefii de la FCSB şi Rapid. Totul a devenit public. Deşi la nivel de declaraţii cei doi milionari se contrează în fiecare săptămână, în spatele uşilor închise totul se schimbă.

Gigi Becali şi Dan Şucu au chiar și afaceri împreună. După spusele lui Dumitru Dragomir, patronul FCSB ar putea cheltui lejer pe transferuri zece milioane de euro.

Legătura secretă dintre Gigi Becali şi Dan Şucu!

Ies la iveală amănunte incendiare despre Gigi Becali, dar şi despre Dan Şucu. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, s-a decis să spună adevărul. Patronul de la Rapid a achiziţionat terenuri de la latifundiarul din Pipera. “Eu zic că nici pentru Șucu, aceștia nu sunt bani. Ăștia sunt plini. Și Șucu are zeci de hectare de pământ cu locuri pentru casă. Lângă mine aici, luat de la Gigi o parte. Eu așa știu.

Șucu are niște pământ foarte scump. Din pământ, ce din mobilă câștigi un milion sau două, tot din imobiliare. Și construiește și el, este tare Șucu. Nu e de talia lui Gigi. Gigi acum dacă vinde ce are ia peste un miliard de euro.

Acum dacă ar vinde. Dacă mă pune pe mine să vând eu vând peste un miliard două sute de mii”, a declarat Dumitru Dragomur, conform fanatik.ro.

În ciuda declarațiilor de la televizor, Gigi Becali și Dan Șucu colaborează în afara fotbalului. Investesc sume uriaşe în zona imobiliară și dețin mai multe terenuri în jurul capitalei. Dacă în afaceri sunt parteneri, în Superliga cei doi se războiesc. Momentan, Becali i-a luat faţa omologului său din Giuleşti.

În acest moment, FCSB se află pe primul loc şi încearcă să câştige titlul pe care nu l-a mai cucerit din 2015.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed