Legătura neştiută dintre Kylian Mbappe şi România! Dezvăluiri incendiare despre iubita vedetei. Imagini de senzaţie / Foto

Legătura neștiută dintre Kylian Mbappe și România! Iubita starului de la PSG a făcut dezvăluirea momentului. O superbă româncă este pritenă bună cu Rose Bertram, iubita lui Mbappe.

Modelul belgian care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mbappe a dezvăluit pe contrul său de TikTok că este este prietenă cu Amina Muaddi, o creatoare de pantofi cu origini românești.

Kylian Mbappe are o legătură cu România

Kylian Mbappe are o legătură cu România! Iubita sa are o prietenă cu origini românești. Este vorba de Amina Muaddi, o tânără care a locuit în Iordania, România, iar acum s-a stabilit în Italia.

Celebra româncă este o renumită creatoare de pantofi. Printre cilentele ei se numără Kim Kardashian, Dua Lipa, Rihanna și multe alte vedete.

Amina Muaddi a vorbit despre originile sale românești, dar și despre cum tatăl ei a ajuns inițial în România.

„E adevărat că mama e româncă și tata iordanian, dar mă simt în aceeași măsură și italiancă, pentru că mi-am petrecut majoritatea vieții în Italia, deci e cultura pe care am experimentat-o cel mai mult. Am trăit primii șapte ani în Iordania, apoi nouă ani în România, iar de la 16 ani locuiesc în Italia. Am, deci, câte ceva din aceste trei culturi în mine. Tata a făcut studiile în România – pe atunci erau foarte mulți studenți arabi în România.

După ce au terminat școala, părinții mei s-au mutat în Iordania. Din păcate, diferențele culturale te atrag, dar de multe ori te și despart. Stilul de viață de acolo era foarte diferit, iar pentru mama, deși a fost mereu o femeie liniștită, deloc genul care să meargă la petreceri sau să iasă prea mult din casă, a fost destul de dificil. Practic, și-a petrecut cinci ani închisă în casă.

La un moment dat, nu a mai putut și a decis să plece, împreună cu mine. A fost ciudat, căci a pretextat că plecăm în vacanță, dar de fapt am plecat de tot”, a spus Amina Muaddi pentru elle.ro.

Prețul unei perechi de pantofi sau sandale create de prietena iubitei lui Kylian Mbappe pornește de la 600 de euro, dar poate să ajungă la mii de euro, în funcție de model.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed