LeBron James și-a luat prin surprindere fanii. Ce vrea să facă vedeta din NBA: ‘Am multe la care să mă gândesc’

LeBron James a anunțat că se gândește la retragerea din activitate. Declarația vine după eşecul suferit de echipa sa, Los Angeles Lakers, în finala Conferinţei de Vest, 0-4, în fața celor de la Denver Nuggets.

„Vom vedea ce se întâmplă…. Nu ştiu, nu ştiu. Am multe la care să mă gândesc, ca să fiu sincer. Personal, în ceea ce priveşte baschetul, am multe lucruri la care să mă gândesc”, a spus „King James”.

Acesta a fost vizibil marcat de eşecului categoric suferit de Lakers. Vedeta californienilor (38 de ani) a dat marcat luni 40 de de puncte, 31 dintre ele în prima repriză, un nou record personal.

„Cred că a mers bine, deşi nu-mi place să spun că a fost un an de succes, pentru că nu joc pentru altceva decât să câştig titluri în această etapă a carierei mele. Nu mă mulţumesc doar să particip la o finală de conferinţă. Am făcut-o, des. Şi nu este distractiv pentru mine să nu pot participa la o finală de campionat”, a mai spus starul lui Lakers.

LeBron James mai are doi ani de contract cu franciza din Los Angeles, ultimul dintre sezoane fiind opţional. În trecut afirma totuși că vrea să joace până la 40 de ani pentru a juca alături sau împotriva fiului său cel mare, Bronny.

Acesta va începe primul său sezon universitar la Universitatea din Carolina de Sud şi va avea vârsta legală pentru a putea fi recrutat eventual de o echipă din NBA în sezonul 2024-2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed