Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut! Dezvăluirea momentului despre Corina Caciuc. Antrenorul a făcut pasul cel mare / Video

Laurențiu Reghecampf a îngropat securea războiului cu fosta soție, Anamaria Prodan! Antrenorul, actualmente liber de contract, a încercat din răsputeri să dea uitării trecutul tumultuos și și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit acestuia doi copii, pe parcursul relației.

În cadrul unui podcast la care a fost prezent, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a cerut-o de soție pe brunetă, în secret. Pentru prima dată, tehnicianul a oferit detalii despre viața de cuplu alături de tânăra în vârstă de 32 de ani.

Laurențiu Reghecampf nu s-a mai abţinut!

Reghecampf a recunoscut faptul că plănuise cererea în căsătorie, exact în ziua divorțului de fosta soție. Deși termenul de finalizare al procesului a fost amânat, antrenorul român nu a mai putut aștepta momentul perfect și a cerut-o în căsătorie pe Corina Caciuc, pe data de 19 aprilie a acestui an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bursucu’ (@mister_bursucu)

„Cred că mă iubește foarte mult. Sunt sigur. Am cerut-o de soție. Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dorit a fost ca să termin divorțul de Anamaria. Era vorba de data de 19 aprilie, acela era ultimul termen, care ulterior s-a amânat pentru mai departe. 

Aceasta a fost dorința mea. Pe 19 divorțez și o cer pe Corina de soție. Chiar dacă nu s-a întâmplat divorțul, am cerut-o!”, a admis Reghecampf, în cadrul podcast-ului „Un podcast mișto”.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de mai bine de trei ani. Cei doi au împreună doi băieți. Bruneta, mai tânără cu 16 ani decât antrenorul, a născut prima dată în anul 2022, urmând să dea viață celui de-al doilea copil, în luna martie a acestui an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed