Laurenţiu Reghecampf, în culmea fericirii! Corina Caciuc l-a făcut, din nou, tată. Imagini şi dezvăluiri de ultimă oră / Foto

Pentru a patra oară, tată! Imagini şi dezvăluiri de ultimă oră cu Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după întâmpinarea pe lume al celui de-al patrulea copil. Corina Caciuc, proaspăt mămică.

Corina Caciuc a născut! Bruneta i-a oferit lui Laurențiu Reghecampf cel de-al doilea băiețel. Momentul a fost unul unic.

 Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii!

Laurențiu Reghecampf este împlinit! Antrenorul și partenera sa de viață, Corina Caciuc, l-au întâmpinat pe lume pe cel de-al doilea băiețel, în decurs de 2 ani.

Cei doi mai au împreună un fiu, pe nume Liam. Frumoasa brunetă nu s-a putut abține și a livrat marea veste pe rețelele de socializare. Corina a transmis un mesaj emoționant, alături de o poză cu micul nou-sosit.

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte!”, a transmis Corina, pe Instagram.

Cei doi nu au dezvăluit numele celui de-al doilea băiețel, încă. În urma căsătoriilor anterioare, Laurențiu Reghecampf mai are alți doi băieți. 

Alături de Mariana Pfeiffer, alături de care și-a petrecut 13 ani din viață, Reghe îl are pe Luca. Bebeto este fiul antrenorului din căsnicia cu Anamaria Prodan.

”Noi, oamenii, suntem supuși schimbării!”

Corina Caciuc se află într-o forma fizică de invidiat, mai ales după ce a dat naștere celui de-al doilea copil, în decurs de doi ani.

Bruneta nu s-a ascuns după deget și a recunoscut că a apelat la tot felul de intervenții pentru a se menține în cea mai bună formă, mai ales de când aceasta a oficializat relația cu fostul antrenor de la FCSB.

„Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense!”, spunea Corina Caciuc, la fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed