S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin! Anunţ clar al tricolorului. Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri de ultimă oră

S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin, fundașul celor de la Tottenham! Anunţ clar al tricolorului care face parte din lotul pentru EURO 2024. Laurenţiu Reghecampf, face dezvăluiri de ultimă oră despre prestația jucătorului.

Radu Drăgușin se află printre tricolorii care au plecat la turneul final din Germania. Fundașul central este cel mai valoros fotbalist din trupa lui Edi Iordănescu, cotat la 25 de milioane de euro.

S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Unul dintre cei mai buni antrenori români din ultimii ani, a vorbit despre evoluțiile lui Drăgușin. Laurențiu Reghecampf, a câștigat 7 trofee ca antrenor din 2013 până acum, cu FCSB și Al-Wahda, echipe pe care le-a pregătit. Acesta a declarat că își dorește ca stoperul să devină liderul echipei naționale.

De asemenea, tehnicianul este convins că fotbalistul de 22 de ani va ajunge la o echipă cu pretenții din Europa dacă nu se va impune la Tottenham.

”Eu mi-aș dori ca el să se impună mult mai mult și la echipa națională, adică aparițiile lui să fie mult mai convingătoare. Ca să fii lider, nu trebuie să vorbești.

Să se impună în Anglia, da, sunt sigur că o să se impună sau, dacă nu, va pleca la o altă echipă de top, tot într-un campionat puternic, a ajuns la un nivel la care poate să-și aleagă și să ajungă la echipe bune.

Este de lăudat, numai că el nu vine din campionatul intern, el pleacă de tânăr, vine din străinătate”, a spus ”Reghe”, la sport.ro.

Programul din grupa României la EURO 2024:

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed