Laurenţiu Reghecampf a ajuns la poliție! Probleme mari pentru antrenor. Scandalul cu Anamaria Prodan escaladează

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la poliție. Antrenorul continuă războiul cu fosta sa soție Anamaria Prodan și face acuzații grave. 

Reghecampf a făcut plângere penală după ce i-au dispărut mai multe bunuri din locuința din Snagov. Valoarea acestora este de aproximativ jumătate de milion de euro.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la poliție

Un nou episod din scandalul Laurenţiu Reghecampf – Anamaria Prodan se desfășoară în aceste zile. Antrenorul a mers la poliție după ce, spune el, a constatat că a rămas fără bunuri în valoare de peste jumătate de milion de euro. Acesta susține că nu știe unde sunt o mașină Ferrari 488 GTB de 300.000 de euro, un Mercedes-Maybach S500 de 200.000 de euro, dar și o barcă de 100.000 de euro și un skyjet. Acestea se aflau la reședința din Snagov.

„M-am adresat Poliției pentru că au dispărut anumite bunuri de valoare pe care le lăsasem în casa familiei. Bunurile la care mă refer nu sunt comune, ci îmi aparțin în totalitate sau parțial, ca asociat cu 50% în firma pe care am deținut-o împreună.

Nu mă interesează cu cine locuiește în casa noastră, dacă este alt bărbat, ori dacă acesta beneficiează de bunurile respective. Ci vreau să mă asigur că nu au fost înstrăinate, așa cum am descoperit că una dintre mașini ar fi fost trecută de pe firmă pe persoană fizică, fără nicio hotărâre AGA.

Pe de altă parte, anunț în premieră că am hotărât să-l acționez în judecată și pe avocatul doamnei, Oleg Burlacu, pentru prejudicierea imaginii. Acesta a afirmat că aș fi fost urmărit penal, în condițiile în care aceste date sunt totalmente false. Nu mai tolerez lipsa de bun simț, de respect!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru CANCAN.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili ce se întâmplă.

Anamaria Prodan locuiește în casa din Snagov alături de iubitul ei, pugilistul Ronald Gavril.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed