Laszlo Balint dă cărțile pe față. Ce a spus antrenorul despre demiterea sa de la CSU Craiova

Laszlo Balint a fost demis de la CSU Craiova, după ce echipa a avut rezultate slabe în primele meciuri din acest sezon. Oltenii l-au înlocuit cu Mirel Rădoi, iar antrenorul a recunoscut cu sinceritate că acum echipa arată mult mai bine.

În acest moment, CSU Craiova ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1 cu 18 puncte.

„Nu vreau să fac o comparație. Este o creștere, dar pe undeva firească, au ieșit din acel ritm de meciuri epuizant. Au venit și niște jucători experimentați, spre exemplu Mitrea, care este peste nivelul Ligii 1 în opinia mea.

Au început să aplice din ce în ce mai bine acest sistem cu trei fundași centrali, fie că a fost 3-4-1-2, sau 3-4-2-1, au alternat. Dar, rămâne o echipă cu potențial și care va emite pretenții la vârful ierarhiei”, a spus Laszlo Balint, la ProSport Live.

Laszlo Balint a pus rezultatele slabe ale oltenilor din primele meciuri pe seama faptului că echipa a avut un program foarte încărcat.

„Când am semnat, lotul avea nevoie de întăriri, în special ținând cont de faptul că echipa era angrenată în două competiții foarte importante. Știa toată lumea din club acest lucru, dar din varii motive, nu s-au concretizat anumite transferuri. Au fost mai multe elemente care au cântărit în faptul că randamentul colectiv nu a fost cel dorit”, a mai spus antrenorul.

Laszlo Balint a fost demis la începutul lunii august, la mai puțin de două luni de la instalarea sa în funcția de antrenor a celor de la CSU Craiova. Tehnicianul a stat pe banca oltenilor 7 partide în care a obținut 3 remize, două victorii și două înfrângeri.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari