Lando Norris face scandal! L-a distrus pe Max Verstappen după cursa din Austria. Scandalul din Formula 1 escaladează

Lando Norris face scandal! L-a distrus pe Max Verstappen după cursa din Austria. Scandalul din Formula 1 escaladează. Pilotul de la McLaren Mercedes continuă să-l atace pe rivalul olandez.

Lando Norris îl distruge pur şi simplu pe Max Verstappen. Asta după ce a fost nevoit să abandoneze după contactul pe care l-a avut cu campionul mondial în turul 64 al cursei.

Lando Norris face scandal!

Lando Norris îl acuză pe Max Verstappen de faptul că a fost nevoit să abandoneze. Pilotul de la Red Bull Racing a reuşit să ajungă la boxe şi să încheie cursa pe locul 5. Spune că ceea ce a făcut campionul mondial este o ruşine. Susţine că a luptat corect, dar asta nu s-a întâmplat şi în cazul triplului campion mondial, conform formula1.com.

„Ei au stricat totul la acea oprire la boxe, ceea ce se întâmplă rar în cazul lor. Dar clar a fost presiune pe ei și au comis-o. Simt că eu am pilotat bine, am rămas în joc pe tot parcursul cursei.

Este ușor să faci greșeli și dificil de condus din cauza vântului și a lucrurilor de genul. M-am simțit prăbușit. S-au produs daune serioase mașinii. Mașina e distrusă acum… Da, e o rușine. Nu știu.

Vrei doar să continui. Dacă nu ajungeam așa avariat la boxe poate aș fi putut să continui și aș fi intrat în puncte, dar mașina a fost prea avariată. Nu știu ce ar trebui să spun. Am făcut tot ce am putut. M-am luptat corect și cu respect, dar asta e ceea ce am primit în schimb”, a tunat Lando Norris, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed