Ladislau Boloni a scăpat de retrogradare! Noroc uluitor pentru fostul selecţioner. Cum a reuşit Metz să prindă barajul de menţinere în Ligue 1

Noroc uluitor pentru Ladislau Boloni!  Fostul selecționer a reușit să o țină pe Metz în Ligue 1. Echipa românului va juca barajul cu Saint-Etienne.

Metz a fost învinsă de PSG în ultima etapă a sezonului 2023/2024 din Ligue 1, scor 0-2, în timp ce contracandidata echipei lui Boloni, Lorient, a învins cu scorul de 5-0, pe cei de la Clermont.

Ladislau Boloni a scăpat de retrogradare!

În urma celor două meciuri, Metz și Lorient au terminat la egalitate de puncte, 29, iar din cauza acestui lucru trebuia făcută departajarea, doar că nu s-a putut.

Cele două echipe au avut același golaveraj în campionat, -23, numărul de puncte din meciurile directe a fost la egalitate, 3, golaverajul din meciurile directe a fost, la fel, la egalitate, iar numărul golurilor înscrise în meciurile directe a fost de 4 pentru ambele echipe.

Astfel că, s-a trecut la următorul criteriu de departajare, anume, golurile marcate în deplasare, în meciurile directe.

Metz s-a impus în fața celor de la Lorient cu scorul de 3-2, și a pierdut pe teren propriu, 1-2.

Metz a mai câștigat o șansă de a se salva și va juca la baraj, cu Saint-Etienne, echipă care a terminat pe locul 3 în campionatul ligii secunde a Franței, 65 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed