Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Anunţul momentului făcut de către starul francez. Şi-a luat adio de la PSG

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Starul francez și-a anunțat plecarea de la PSG printr-un videoclip postat pe paginile de socializare. Duinică va juca ultimul meci îmbrăcat în tricoul francezilor.

Telenovela a ajuns la final, iar Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea. După o lungă serie în care s-a tot scris despre negocierile dintre Real Madrid și atacant, totul a ieșit la lumină.

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul!

Cert este că Mbappe mai are câteva săptămâni până va părăsi definitiv PSG-ul, însă starul nu a menționat și echipa la care pleacă, dar se știe deja că Real Madrid-ul îl așteaptă cu brațele deschise.

Potrivit as.com, dar și postării făcute de Fabrizio Romano, Atacantul va deveni cel mai plătit jucător al clubului Real Madrid.

„Întotdeauna am spus că mă voi adresa vouă! Am vrut să vă anunţ tuturor că acesta este ultimul meu an la PSG şi că nu îl voi mai prelungi. Aventura mea aici se va termina în câteva săptămâni. Duminică voi juca juca ultimul meu meci pe Parc des Princes. Sunt o mulţime de emoţii. Am avut şansa şi imensa onoare să fac parte mult timp din cel mai mare club din Franţa şi unul dintre cele mai bune din lume.

Acest club mi-a permis să ajung unde mă aflu acum. Să am prima mea experienţă la o grupare cu multă presiune. Mi-a permis să cresc ca jucător alături de unii dintre cei mai buni din istoria fotbalului. Să cresc şi ca om, cu toată gloria şi greşelile pe care le-am făcut.

Aş dori să le mulţumesc tuturor colegilor mei de echipă, antrenorilor, Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier şi Luis Enrique. Directorilor sportivi Leonardo şi Luis Campos pentru că m-au susţinut mereu”, a anunțat Mbappe prin intermediul unui videoclip, postat pe pagina sa de Instagram.

„Aveam nevoie de o nouă provocare”

„Nu credeam că va fi atât de greu să anunţ că o să părăsesc ţara mea şi Ligue 1, un campionat pe care l-am cunoscut dintotdeauna. Aveam nevoie de asta, de o nouă provocare după acest an. Voi continua să urmăresc toate meciurile şi să urmăresc noutăţile de la club. Sunt eu, cu calităţile şi defectele mele. Am încercat în tot acest timp, şapte ani, să ofer cea mai bună versiune a mea”, a încheiat Kylian Mbappe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed